logo

خدمات اجرایی

اتاق یو پی اس :
اتاق دستگاه یو پی اس چنانچه از اسمش مشخص می باشد محل نگهداری و یو پی اس و تجهیزات و باتری های یو پی اس می باشد. این اتاق باید قبل از ساخت یک سری اقدامات روی آن انجام گیرد بعد ساخته شود.
استاندارد اتاق یو پی اس
شرایط اتاق ups
اتاق سیستم یو پی اس باید دارای دیوار محکم بوده تا تابلو های برق مورد نیاز به راحتی نصب گردد.
برای سیستم یوپی اس های صنعتی زیرساخت باید طوری باشد که تابلوهای برق به صورت رک ایستاده قرار گیرند.
شرایط اتاق یوپی اس باید طوری باشد که یو پی اس و تابلو ها و باطری ها به راحتی مورد استفاده قرار بگیرد.
و فضای کافی جهت این کار داشته باشد و همچنین دمای اتاق یو پی اس نباید از دمای استاندارد بالا رود. Ups اتاق سرور
در بعضی از اداره ها و سازمانها اتاق سرور و اتاق دستگاه ups یکی می باشد.
در این صورت اتاق باید هم استاندارد های یو پی اس و استاندارد های سرور را داشته باشد.
باید محل کابلهای شبکه و UPS جدا کانال کشی شوند.
هرگز سیستم UPS و باتری یو پی اس را در نور مستقیم خورشید یا در کنار هر منبع گرما قرار ندهید.
چون سبب می شود که دستگاه یو پی اس به شدت گرم شده و باعث آسیب دیدن دستگاه شود.
هرگز نباید اتاق یو پی اس دارای رطوبت زیاد باشد، چون باعث اتصال و خرابی دستگاه می شود.
حداکثر رطوبت نسبی مجاز برای دستگاه های یو پی اس معمولا 95٪ می باشد.
اتاق یو پی اس باید بدون گرد و غبار باشد چون گرد و خاک عمر دستگاه رو به شدت پایین می آورد.

اتاق سرور :
اتاق سرور اتاقی است که به منظور حفظ و نگهداری سرورها، روترها، سوییچ ها و سایر تجهیزات مرتبط ساخته می شود. این اتاق می تواند به صورت تنها یا بخشی از یک دیتا سنتر باشد و در شکل های متنوع ایجاد شود. درباره اتاق سرور میتوان گفت اتاقی است که شرایط محیطی و عملکردی را برای سرورها و تجهیزات مرتبط فراهم می سازد. وظیفه اتاق سرور چیست؟
در هر سازمانی وظیفه سرویس دهی به کارکنان بر عهده سرور ها است. در مرکز داده تجهیزات مختلفی نصب می شود ولی به اتاق سرور معروف است. چون در نهایت تمامی آنها برای کار کرد مطمئن و صحیح سرور ها و ارتباط با آنها نصب می شوند. وظیفه این مکان حفظ شرایط مناسب برای سلامت سرور ها و تجهیزات مرتبط با آن و تضمین عملکرد آن ها است. عدم کارکرد صحیح هر قسمتی از این اتاق کل کار سازمان را مختل کرده و یا سبب آسیب به اطلاعات می شود.
یکی دیگر از کاربرد های مرکز داده سرویس دهی به افراد بیرون از سازمان می باشد. برخی از مجموعه ها مانند بانک ها، شرکت های تلفن همراه، شرکت های بیمه، سازمان های دولتی، فروشگاه های اینترنتی و بسیاری دیگر در حال ارایه سرویس به بیرون از مجموعه می باشند. این خدمات در انواع مختلفی مانند وب یا اپلیکیشن های موبایلی می تواند باشد. اهمیت اتاق سرور
برای درک بهتر آنکه اتاق سرور چیست باید بدانیم اهمیت اتاق سرور چقدر است. تمامی اطلاعات یک شرکت در سرور های آن می باشد. این اطلاعات همچنین برای ایمنی بیشتر در ذخیره ساز ها نگهداری می شود. این اطلاعات حاوی دیتای مربوط با چندین سال می باشد. ممکن است اطلاعات بانکی و مالی باشد. ضرر از بین رفتن اطلاعات مالی را براحتی می توانیم درک کنیم. ممکن است اسناد الکترونیکی مربوط به سازمان در این اتاق باشد. سوابق اطلاعاتی مربوط سالیان دراز. موارد بسیاری دیگری را می توان مثال زد که همگی حائز اهمیت بالایی می باشند.
شرکت هایی که در حال ارایه سرویس به بیرون می باشند در صورت قطع سرویس با ضرر هنگفت مالی مواجه می شوند. در نظر بگیرید تاکسی اینترنتی یا تلفن همراه قطع شود. کنتور ضرر برای این مجموعه ها ثانیه ای می افتد.
امروزه تمامی امور یک سازمان به کامپیوتر ها ختم می شود. قطع خدمات درون سازمانی مانند نرم افزار های حسابداری و اتوماسیون و و غیره منجر به قطع کار سازمان می شود. حال ضرر بیکار شدن نیروهای یک مجموعه را در نظر بگیرید. حتما به مراکزی رجوع کرده اند که کار شما را انجام دهند و گفته اند شبکه قطع شده است. حجم ازدحام ارباب رجوع و گله و شکایت را به این بخش اضافه کنید.

اتاق دیزل ژنراتور :
در طراحی ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری علاوه بر درنظر گرفتن محل و ابعاد بازشوها و چگونگی ورود هوای مورد نیاز و خروج دود حاصل از دیزل ژنراتور ، پارامترهای شهری (از قبیل ایجاد سر و صد ا) و اقلیمی و همچنین همجواریها در طرح معماری از اهمیت ویژ های برخوردار است.
بطور کلی برای طراحی هر بنای معماری هر چند کوچک عوامل مکانی و زمانی متنوعی تاثیر گذار بوده و این عوامل در کنار تنوع اقلیمی سرزمین پهناوری چون ایران، تنوع و تاثیر چشمگیری روی معماری ساختمانها می گذارد.
از همین رو علاوه بر شرایط و نیازهای مختلف و بجای ارائه یک الگوی صلب، این امکانات و توانایی ها مدنظر قرار خواهد گرفت تا برای هر مکان و هر اقلیمی (مشخصات اقلیم های مختلف ایران در نشریه "طبقه بندی شرایط اقلیمی و محیطی" از سری همین گزارشات آمده است)، ضوابط مشخص و استاندارد شده ای ارائه گردد.
بر این اساس در طراحی ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری برای پستهای فشار قوی عوامل تعیین کننده در هر بخش مشخص شده و آنگاه با یک روش قدم به قدم جهت رسیدن به طرح و بنای مطلوب، طرح لازم ارائه می گردد.
در تعیین محل ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری عوامل ذیل تعیین کننده می باشند.
1.فاصله ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری از ساختمان کنترل:ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری می بایست ضمن رعایت همجواری دارای فاصله مناسب با ساختمان کنترل و تابلوهای موجود در آن بوده و محل ساختمان به نحوی انتخاب شود که ضمن کاهش طول کابل کشیها، لرزش، دود و صدای حاصل از کار دیزل در ساختمان کنترل در حد قابل قبول و در دامنه آسایش (مطابق با استانداردهای بین المللی) باشد.
2.فاصله ساختمان دیزل ژنراتور با تجهیزات محوطه پست:ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری می بایستی به نحوی در محوطه پست قرار گیرد که فاصله کافی را با محوطه نصب تجهیزاتدارا باشد تا علاوه بر رعایت مسائل ایمنی، آلودگی ناشی از دود خروجی دیزل نیز تاثیری بر تجهیزات نداشته باشد (در این خصوص می بایستی مسیر باد غالب در محل پست مشخص گردد
3.دسترسی مناسب به ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری:محل ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری می بایستی بنحوی تعیین گردد که از ساختمان کنترل و محوطه نصب تجهیزات پست دسترسی مناسبی به آن وجود داشته باشد.
اطلاعات مورد نیاز جهت طراحی ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری:
1.توپوگرافی زمین
2.مصالح مورد استفاده در معماری منطقه.
3.میزان و وضعیت نور مناسب و لازم در فضای داخل ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری.
4.نحوه تهویه لازم هوا در ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری.
5.بررسی مسیر کانال ارتباطی بین ساختمان دیزل ژنراتور و ساختمان کنترل و یا استفاده از دیگر کانالهای موجود در محوطه.
6.شتاب زلزله منطقه.
7.جهت و شدت بادهای منطقه.
8.نوع و ابعاد تجهیزاتی که بایستی در داخل ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری مستقر گردد.
9.طرز استقرار کانالهای کابل در داخل ساختمان دیزل ژنراتور اضطراری.